Zoeken

BEA SCHNEIDER

Psychotherapeute

Mijn blog gaat enkel over mijzelf en dingen rondom mij.

Een blog van een therapeute. Oei ben ik veilig , komt mijn verhaal niet voor in haar Blog!!

Welnee, Ik hou graag van dieren en zaken die mij een goed gevoel geven. Priv├ęzaken en professionele zaken komen hier niet aan bod. Het kan zijn dat ik de tijd niet vind om iets te schrijven dat ik leuk vind. ….. Maar het proberen waard

Tot later Bea

Featured post

Vandaag mijn man aan het werk gezet.

Gezien ik hier niet kan stil zitten tijdens de tweede lockdown, had ik het idee om toch iets online te doen. …. Vertellen, organiseren, en nog veel meer. Ik weet niet veel van informatica en online gedoe, had ik wel mijn man nodig om mij te helpen met het opzetten van online mogelijkheden. Heeft tijdje geduurd vooraleer hij wist wat ik wou. Dus dit is het begin van misschien een leven na de lockdown.

Ik ga mij iedere dag achter de Mac zetten en mijn blog wat vullen met actuele dingen en zal binnenkort personen uitnodigen om via Skype mijn eerste free trail online te doen. Therapie, gesprekken, thema’s , wie weet wat er van komt. Leuke gesprekken onder elkaar.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑